Cukormázat lehet készíteni habverő nélkül?
Figyelt kérdés
Szeretnék készíteni, de nincs habverőm. Anélkül lehet?2015. máj. 31. 21:09
1/8 anonim válasza:
A cukormázhoz nem kell habverö, mert azt nem verni, hanem keverni kell, ahhoz pedig akár egy fözökanál is elég.
2/8 A kérdező kommentje:
Csak mert minden receptben azt írták, h a tojást verjük fel habbá és közbe adjuk hozzá a cukrot. Anélkül nem lesz olyan sűrű nem?
2015. máj. 31. 21:45
4/8 anonim válasza:
A cukormáz az pl. Citromlé plusz porcukor összekeverve.
5/8 A kérdező kommentje:
2015. máj. 31. 21:57
6/8 anonim válasza:
A cukormázhoz fakanállal kikevered a porcukrot a tojásfehérjéhez.
A sűrűsége attól függ, hogy mennyi cukrot keversz hozzá.
8/8 anonim válasza:
Én a porcukrot pici tejjel szoktam kikeverni kézi habverővel, azzal szép sima lesz. Lehet ízesíteni és színezni is. Tortára, apró sütire is jó. A tojásfehérjéset én csak kifejezetten a mézeskalács díszítésére szoktam felhasználni, azt is kézi habverővel, pár perc alatt szép sima lesz. Ahogy előbb is írták, lehet citrommázat csináni, ahhoz a kifacsart citromlébe teszed a cukrot és azt kevered ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!