Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell cukormázat csináln...

Hogyan kell cukormázat csinálni? SOS

Figyelt kérdés

2014. dec. 16. 18:27
 1/3 Prókátor ***** válasza:
36%

1 db tojásfehérje + pár csepp citromlé + annyi porcukor, amennyit felvesz, hogy megfelelő sűrűségű legyen. Színezhető is. Ezt használják a mézeskalácsok díszítésére.

Tortabevonásra: fondant.

2014. dec. 16. 19:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Mihez? Amit az elso irt, az irokazashoz valo. Ha csak be akarsz vonni valamit, akkor porcukor es par csepp viz vagy citromle.
2014. dec. 16. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
48%
OFF Tortat a fondanton kivul meg sokmindennel be lehet vonni....
2014. dec. 16. 19:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!