Mc Donald's, mert szerintem ott finomabb a kaja. Hű de éhes lettem!! :)
2010. márc. 22. 19:23
2/25 anonim válasza:
Szerintem a legjobb gyorsétterem a KFC.
2010. márc. 22. 19:24
3/25 anonim válasza:
Mindegyik rossz,és egészségtelen.
2010. márc. 22. 19:25
4/25 anonim válasza:
KFC, Mcdonald's, Burger King.
2010. márc. 22. 19:29
5/25 anonim válasza:
burger king mert a kajákba csak fele annyi müanyag van mint a mekiben de tény h a kfc a legjobb!:)vagyis leg egészségesebb:) bár tény az sem egészséges!
2010. márc. 22. 19:29
6/25 anonim válasza:
mekiii<3
a burger kinget naon utálom..annyira zsíros a husi meg szinte csak marhahús..fujj xD
2010. márc. 22. 19:37
7/25 anonim válasza:
Igazából egyikbe se járok olyan gyakran, a Mekiben csak sültkrumplit és sajtburgert szoktam venni, néha fagyit, vagy olyan pipifalatokat. Ezek isteni finomak.
A Burger Kingben egyszer voltam életemben, sültkrumplit vettem meg forrócsokit, a sültkrumpli ilyen undorító szottyadt volt (nemtudok rá jobb kifelyezést), a forrócsoki meg legalább 200 fokos volt, amikor fél óra után megkóstoltam, szétégette a nyelvem, és az íze is borzalmas volt.
Szóval szerintem a Meki jobb :)
2010. márc. 22. 19:47
8/25 anonim válasza:
Meki, a burger kingbe túl lassú a kiszolgálás (nem voltam sokszor, de amikor voltam, mindig lassú volt..) és a mekiben finomabb is a kaja.
De egyébként én is a KFC-re szavazok, az a legjobb. a sültkrumpliuk nagyon jó<3
2010. márc. 22. 19:54
9/25 anonim válasza:
Hm...az élet nagy kérdései:) Szerintem a McDo. Nem sokszor voltam Burger Kingben, de mikor ott ettem, a szendvics pufija túl édes volt és a hús nagyon undi...(bár tudom, hogy a Mekis hús is szép összetevőkből áll).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!