Mennyi a CH tartalma 1 dl tejnek?
Figyelt kérdés
2015. dec. 3. 18:29
1/10 anonim válasza:
kb. 5 gramm (gyors felszívódású)
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
30 gr ch kellene reggelire majd, de nem tudok sokat enni, segítsetek, nagyon kezdő vagyok :(
2015. dec. 3. 18:39
3/10 anonim válasza:
Szia. A tejet nem ajanlanam delelott, mert gyorsan emeli a vercukrot. En eszek fel szelet magvas kenyeret sonkaval vajjal(nem margarin) es amennyit csak birok hozza uborka paradicsom vagy paprika. Igy a sok zoldseggel még a tej is beleferhet. De aki nem bir sokat enni belole annak nem ajanlott a tejcukor miatt.
4/10 anonim válasza:
Elozo vagyok. En nem neztem soha a ch mennyiseget. Egy masfajta dietat tartok. Eleinte mig ki nem tapasztaltam napi 5x-6x mertem vercukrot. (Kaptam merot es tesztcsikot is) 1-2 het utan kitapasztaltam mit ehetek jelentos vercukorszint emelkedes nelkul. Irtam mit ettem, ramertem fel-1-1,5-2 ora mulva. Nehez volt de megtanultam hogy az en inzulintermelesem mit bir. Azota szuroprobaszeruen merek. Mindig rendben van. Edesseg is belefer napi 1x pl suti somloi vagy palacsinta. Tudom mindenkinel mashogy mukodhet, nalam bevalt. Nem is birnam a szigoru dietat ezert nekem ez a megfelelo.
5/10 anonim válasza:
4es: cukrot tudsz mérni, inzulint nem. Normál cukor mellett volt 10x -es inzulin szintem. A diéta ezért nem megy érzésre.
6/10 anonim válasza:
A tej reggelire nem jó, legkorábban tízóraira fogyaszhatod.
7/10 anonim válasza:
ahogy már mondták fentebb, legkorábban csak tízóraira szabad inni, mert emeli az inzulint
8/10 anonim válasza:
Kedves 5-os. 4-es vagyok. Nem azt mondtam hogy nem fietaztam, csak nem a 160 s ch dietat csinaltam-csinalom. Hosszu lenne leirni de ha valakit tenyleg erdekel akkor szivesen elmeselem. :-)
9/10 akarkizoltan56 válasza:
a tescos tejnek semmi.
a macskám sem issza meg,csak házi tejet iszik.
10/10 anonim válasza:
Két hete néztük a tej szénhidráttartalmát(nyers tej)...5,26%-ot kaptunk,tehát 100 ml-ben 5,26 g laktóz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!