Euthyrox és Merckformin mellé lehet Femibiont szedni a jód tartalma miatt, vagy inkább Elevitet, amiben nincs jód?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 07:34
1/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne,én Letroxot szedek és gravidát. Ma megyek háziorvoshoz,ha esetleg tud rá valami okosat,akkor írok neked is,ha nem akkor én csak 2 hét múlva megyek endokrinológushoz,majd csak akkor tudom meg.Babás vagy már?
2/4 anonim válasza:
én euthyrox 200gr szedek napi 1 et és nekem a doki csak elevitet engedte mivel jód tartalom van az összesbe.kérdezd meg a dokidat
3/4 anonim válasza:
Én Meforal mellé Femibiont szedek - ez az egyetlen, amiben nincs cukor!!! (IR + PCOS miatt szedtem Meforalt)
4/4 A kérdező kommentje:
Pénteken pozitívat teszteltem :) Remélem minden ok. Én is majd csak 2 hét múlva megyek endokrinológushoz, ezért lenne fontos
2013. máj. 6. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!