Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szedte/szedi valaki az első...

Szedte/szedi valaki az első 12 hétben a Femibiont? Kell még mellé valamit szedni?

Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 08:20
 1/6 nihilistahedonista ***** válasza:
Szedtem én is, a 800-ast. A Femibion komplex terhes vitamin, nem kell mellé szedni semmit. Ha az orvosod nem szólt valami vitaminhiányosságodról, akkor pláne nem.
2012. nov. 14. 08:47
 2/6 anonim ***** válasza:

En az elso 12 hetben femibion 800-at szedtem, utana meg femibion 400-at. Nem kell melle szedne semmit, csak majd kesobb. Kalcium nincs benne, en azt szedek, pezsgotablettakent, meg melle magneziumot. Kell a kalcium felszivodasahoz, meg a kemenyedesek ellen is jo:)

Meg mindig szedem, heti 2-3 db-t, ahogy eszembe jut, es tokeletes a verkepem:))

35 hkm

2012. nov. 14. 09:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Én szedem, most vagyok a 11. hétben, Magne B6-t szedek 2*1 tbl.-t, orvosi utasításra.
2012. nov. 14. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:
az első 12 hétben a 800ast, utána a400ast. magnéziumot szedek mellé csak, meg a középidőtől kálciumot
2012. nov. 15. 05:38
 5/6 anonim ***** válasza:
én is szedem, semmi bajom tőle :) az elevittől szenvedtem, de ez emberfüggő. hamarosan a 400-ast fogom szedni.
2012. nov. 19. 15:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is azt szedem első naptól kezdve, a 800-ast.

Most pár napja szedek hozzá MagneB6-ot, mert túl erős hányingerem van, és feszül a hasam alja, nyúlnak a szalagok. Orvos javasolta, 3x1 naponta.

10 hkm

2012. nov. 19. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!