Ez az kaja mennyire egészségtelen?
mint látható ez egy ilyen tekercs, hagymával, salátával, sonkával van töltve és valami ecetes szósz van benne.
gondolom hiába zöldség meg minden, ez IS egészségtelen, mert nem nyers zöldség.
Attól hogy nem nyers a zöldség még egészséges. Kitől hallottad az ellenkezőjét?
Amúgy nincs baj a kajával, 1 hónapban 1x beleférhet, csak ne rendszeresen ilyen kajákat egyél. Az egészséges életmódba bizony nem fér bele a sarki büfé meg a főzelékfaló tipusú ételek.
Engem nem laktatna, legalábbis ennyi nem, ránézésre elég kalóriaszegény.
A nem nyers zöldség nem egészségtelen, de tőlem te lehetsz nyersvegán, nekem nem fáj. Jó dolog sok nyers zöldséget enni, de tudtommal pl. a répának pont jót tesz a hőkezelés. Nem beszélve a padlizsánról (elszánt nyersvegánok amúgy megeszik pácolva :D)...
S tudod, ha nekem valamelyik ásványi anyag miatt kell fél kiló spenót, akkor inkább megeszem főzeléknek, mint tablettát szedni, mert nyersen esélyem sincs rá... Ez csak egy kósza példa volt. Nyers zöldségre térve sokunknál elég minimálissá válna a zöldségfogyasztás... Valahogy abból nehéz kilószámra enni, no.
Az OK, hogy bizonyos tápanyagokból vész el főzés során, de hogy kifejezetten egészségtelenné válna, olyanról sosem. Nem is hiszek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!