Házilag készített kakaó tejből és kakaóporból mennyire egészségtelen?
Figyelt kérdés
Ha iszok azt kb. naponta, az nem olyan egészségtelen, mintha bolti Mizo kakaót iszok minden nap?2015. máj. 29. 19:40
1/4 anonim válasza:
Ha nem Nesquick és cukrozott társai a kakaópor,hanem sima keserű kakaópor,és te édesíted,úgy nem árthat.
2/4 anonim válasza:
egészségesebb, mint az instant porok, ha minden nap iszod, úgyis megunod hamarosan.. kb annyira árt, mint napi 1 bögre tej és pár kocka étcsoki elfogyasztása.
3/4 anonim válasza:
Attól függ, a tejet melyik kategóriába sorolod? Ha nem teszel bele cukrot, akkor kevésbbé egészségtelen.
4/4 anonim válasza:
Még nem próbáltam igazi kakaót édesítő nélkül, de szerintem pocsék. Én a méz mellett szavazok a cukor ellen, de ez már izlés kérdése. A finomított, tartósított, édesítőszeres stb instant cuccnál mindenképp jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!