Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nagyon durván édesség függő...

Nagyon durván édesség függő vagyok, van még vele valaki így? Lehetek így egészséges?

Figyelt kérdés

Szerencsére nem vagyok hízásra hajlamos, ezért is nehéz rávennem magam hogy ellen álljak. De a gyomrom kikészült. Nagyon durván egészségtelenül eszem. Egyébként hiperaktív vagyok, lehetséges hogy a cukor még rá is dob erre? Gondolom valamennyire biztos..( Mellesleg a koffeintől is rosszul leszek, de néha az íze miatt a kávé is kell) Na de, kinek lett már ebből egészségügyi problémája?

(Ja és ez nálam nem boldogságpótlás, hempergek én eleget.)

2015. nov. 13. 02:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nézd, én nem mondom, hogy mondj le mindenről, nem vagyok olyan :P De ha legalább részben egészségesebb édességeket használsz, megadod a lehetőséget arra, hogy találj ugyanolyan jóízű, de jobb alternatívát, az szerintem mindenképpen jó :) A mérték sokat számít.

A jelenlegi édességeim szikrát sem esnek rosszabbul, mint a cukrosak, sőt, jobban szeretem őket. 1-2 kivétel van, pl. a mézet aztán nem pótolja semmi... S a karácsonyi fellépéskor is rá szoktam repülni a zserbóra (folyamatban van a saját zserbóm, de valahogy sosem lett olyan jó, mint a hagyományosak). De ezek ritka alkalmak, az évi 400 egyéb édességem már teljesen korrekt...

2015. nov. 13. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!