Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Utáltatok-e meg valamilyen...

Utáltatok-e meg valamilyen ételt egy rossz élmény folytán?

Figyelt kérdés
A múltkor nem sikerült jól a tészta (nem tudom mi lett vele), azóta rá sem bírok nézni. Azelőtt pedig nagyon is szerettem. Hogyan lehet ismét megbarátkozni vele?
2010. márc. 19. 18:47
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%
Velem ugyan az történt,mint a 19:08-as válaszolóval. Akkor pár évig rá se tudtam nézni a pizzára,ma már megeszem.
2010. márc. 19. 19:32
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

- Kb. egy évvel ezelőtt óta nem eszem meg a szemes bablevesből a babot. (Nem tudom miért, addig nem volt gondom vele.)

- Kipróbáltam a Danone Activia natúr joghurtot, s nagyon szerettem, jót is tett a gyomromnak, volt,hogy egy nap kettőt is megettem. S 3 hét után nem bírtam megenni, ha rágondoltam, már akkor rosszul voltam. (Azóta se nagyon eszek joghurtot)

- Nem szoktam sűrűn McDonald's-ban enni, egy évben egyszer, s a múltkor az egyik ismerősöm rávett, hogy egyek ott vele. Olyan rosszul lettem a sajtburgertől, hogy még. Azóta csak fagyit eszek náluk.

2010. márc. 19. 19:33
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Erdélyben lettem beteg, hánytam össze-vissza, még onnan emlékszem a téliszalámi szagára, több évig nem bírtam szalámit enni, pedig előtte nagyon szalámis voltam.
2010. márc. 19. 19:39
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én a pörköltet utáltam meg egy életre. Nagyanyám nem tudott más húsételt főzni. Már eljutottam arra a szintre, hogy a szagától hányok.
2010. márc. 19. 19:50
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Koktélparadicsom. Egyszer nagyon sokat megettem belőle, és vissza is jött szétnézni. Ma már újra szeretem.

Egyszer vettem a Tescoban sült csirkeszárnyat, és tollas volt. Vhuáh. Utána egy darabig nem igen kívántam a csirkét.

2010. márc. 19. 19:55
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Az én undoromhoz kellemes esemény kapcsolódik.

Terhes voltam, de még nem tudtam róla és nem volt semmi jele. Egyik este elmentünk kajázni a párommal és az Oktogonnál betértünk egy éjjel-nappaliba, ahol grillcsirkét árulnak, ahogy közelebb értünk a pulthoz büdös szagot éreztem és szinte könyörögtem a páromnak, hogy ne együk meg, mert tuti rossz, holott ő mondta, hogy semmi szagot nem érez. Átmentünk a mekibe, de a szag végig az orromban volt. Megkaptuk a rendelést, megettem a sajtburgerem, de még mindig a szag járt az orromban. Ahogy az utolsó falat leért, felfordult a gyomrom és alig értem ki a mosdóba és minden kijött belőlem. Másnap semmi bajom nem volt, de ha a csirkére gondoltam rosszul voltam. Még azon a héten megtudtam, hogy terhes vagyok. Na azóta se eszem grillcsirkét, mert azóta is eszembe jut az illat, amit akkor éreztem.

Bocs egy kicsit hosszú lett.

2010. márc. 19. 19:57
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Én két ételtöl "undorodok"!

Terhes voltam,de még Én se tudtam róla!És ettem rántottát és füstöltkolbászt raktam bele.Nem hánytam töle de utána napokig olyan rossz volt a gyomrom pluszban (bocsi) folyamatossan böfögtem fel és éreztem az izét folyamatossan a számban.pfúúúj.Ennek már 8éve de azóta se eszem meg ezt a kettös kombinációt együtt.

Másik étel a krumplis ételek.

Közös életünk a Párommal eléggé csóron indult.És mivel a krumpli elég olcsó ezért hónap elején fizetéskor mindig vettünk egy nagy zsák (azt hiszem 50kg-os) burgonyát.És egyfolytában krumplistészta,paprikáskrumpli,sült krumpli,krumplis pogácsa meg hasonlókat ettünk.És azóta is utálom a krumplit mert a szegény idöszak jut eszembe mindig.Megeszem,de érdekes itthon Én sose csinálok de amit pl Apum csinál csak azt.

2010. márc. 19. 20:05
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 dolog van, amit nem vagyok hajlandó megenni, pedig régen szerettem: az egyik a zöldbab - az iskolai menzán egyszer öreg zöldbabból készítették a főzeléket és nem húzták le az oldaláról azt a "szálkás" részt, nekem meg keresztbe állt a torkomban, fuldokolni kezdtem tőle, azóta nem tudok ránézni semmire, ami zöldbabból készül, bármilyen zsenge is az alapanyag.

A másik a gesztenyemassza - szintén iskolásként az egyik osztálytársam meghívott a szülinapi zsúrjára, gesztenyetortát kapott - megettem, finom is volt nagyon, este viszont nem tudtam kijönni a wc-ből, annyira felfordult tőle a gyomrom. Azóta nem eszem gesztenyepürét és más hasonlókat sem.

Nem tudom, hogyan lehetne megszeretni újra ezeket az ételeket, bevallom, én nem is nagyon próbálkozom vele. Egyszerűen elkerülöm őket, és kész :)

2010. márc. 19. 20:36
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én a lencsefőzelékkel jártam így. Valószínűleg csak véletlen egybeesés, hogy egy lencseebéd után estére rosszul lettem, hányás, hasmenés napokig... a lencse gondolatára is éveken át felfordult a gyomrom, pedig korábban az egyik kedvencem volt. Ma már újra barátkozom vele, de még nem tudok jóízűen megenni egy egész tányérral.
2010. márc. 19. 21:09
 20/22 igabcsy ***** válasza:
100%

Én 2 dolgot képtelen vagyok megenni

- szárnyasokat

- belsőséget

Még kislány voltam amikor a nagymamám (aki falun lakott) kopasztotta a csirkét - hát az a förtelmes szag, amit a leforrázott toll áraszt magából amíg élek nem felejtem el. Pedig már elmúltam 40 is.

A belsőség utálat pedig a disznóvágáshoz kötődik. Hát a kövesztőlének már a látványa is borzalom - és a szagról ne is beszéljünk.....

Ha csak eszembe jut, már liftezik a gyomrom.

2010. márc. 19. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!