Milyen markaju orolt kavet szoktal venni?
Intermezzo-t vettem de borzasztoan rossz szerintem.
Tchibo family-t ittam idaig azzal nincs bajom de szivesen kiprobalnek masikat :)
esetleg vehetnétek kávét is egyszer, mert a Tchibo Family, Wiener, Paloma, Bravos, azok hulladékok, nem kávék....eleve az örölt kávékba mennek a nem megfelelő pörkölésű ill. töredezett kávészemek, de amúgy minden bekerült hulladék (levéltörmelékek stb) is ezekbe megy bele
még egy jobb minőségű alapanyagból gyártott kávé is őrlés után órákkal már látványosan veszít a minőségéből a levegő oxigén és páratartalmának köszönhetően, ezt lehet késleltetni a vákuumcsomagolással, de csak ideig-óráig
ha jót akarsz magadnak, akkor veszel valamilyen jobb szemes kávét (Mövenpick, Frei, Dallmyr), egy 12-15 barral működő pressogépet és egy 3000 forintos tescos kávédarálót!
ha mindenképp daráltat akarsz, akkor minimum Dallmyr.
Második, azért nem kellene annyira lehurrogni mindenkit, aki nem az aranyárú Dallmayr-t veszi, mert annál drágábbat nem talál a polcon, egy Tchibo Family vagy egy Karaván is finom tud lenni, én is veszek ilyesmit, esetleg Segafredo Espresso Casa/Espresso Mokát veszek.
És nincs is 15 bar-os kávéfőzőm, csak egy egyszerű forrovíznyomásos, 3,5 bar-os, és egy 1000Ft-os kotoyogó és finom kávét csinálnak nekem, pedig voltam már ilyen-olyan drága kávézóban, tudom milyen a különbség, de kávé-kávé, és ugyanolyan élvezettel el lehet fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!