Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nem tudom eldönteni, hogy...

Nem tudom eldönteni, hogy milyen pizzát rendeljek, mit csináljak? :D

Figyelt kérdés
2015. nov. 7. 09:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Halj éhen! :D

1.Írd fel cetlire, és húzz ki egyet.

2.Válassz kettőt, dobj fel érmét, még kettőt, ott is. És a nyerteseket versenyeztesd meg.

3. Rendelj egy hawaiit.

4. Szeress,és rendelj pizzát nekem. (sonkásgombáskukoricást)

2015. nov. 7. 09:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyat,ahol te választod ki a rávalót.

Kívánságosat.

2015. nov. 7. 09:47
 3/8 A kérdező kommentje:

1-es, te látnok vagy??? A Hawaii (főleg az extra) a kedvencem! (Csak most nem kívánom a sonka alapúakat, ezért a dilemma.)

2-es: igen, csak egy diáknak a kívánság nem a pénztárcájához van, sima szalámis, magyaros és négysajtos között vacillálok, bár lehet, hogy úgy lesz, hogy amelyik pizzéria előbb kinyit (kiszállítási idő kb. ugyanannyi idő, ugyanannyi távra vannak, mert ezek 2 pizzériában vannak, és a másiknál oda van írva, hogy az ár változhat, de mondjuk szalámim meg van bőven itthon, azt tudnék rátenni, ha nem olyat kérek). SZóval még mindig kérdezem:mit (t)egyek?

2015. nov. 7. 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sorsolj, ha csalódás er válaszd a másikat. En utána néznek milyen a tipikus olasz feltet es olyat kérnek.
2015. nov. 7. 10:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Utolsónak: igen, általában én is ezt szoktam, hogy megnézem elégedett vagyok-e döntés után, de most még azt is megkérdeztem, nem felezik-e el, de csak kívánság pizza áron sajna. Igazából már tegnap este óta (kb. 5-6 óra) ez van, szóval most megrendeltem, majd max. felturbózom szalámival meg egyéb dolgokkal, amik vannak itthon. Csak az idő döntött kb. Most már úgy várom, mint kiskutya a gazdáját, ha hazajön egy hét nyaralás után.
2015. nov. 7. 10:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én most mexikóit ennék. Sok babbal, husival, jó csípősen. Jajj, annyira imádom.
2015. nov. 7. 11:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

én most rendeltem egy hawaiit meg egy margharitát xd

rendelj te is kettőt. a két kedvencedet.

2015. nov. 7. 11:22
 8/8 A kérdező kommentje:

Én már ettem is 2 óriásszeletet a négysajtosomból.:)

és hagyjatok, nem küldök senkinek se mexikóit, se songokut.:DD

2015. nov. 7. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!