Nem tudom eldönteni, hogy jól látom -e ami a címkén van. Szerintetek?
Figyelt kérdés
C-vitamint vettem egy cégtől, aki testépítőknek étrend-kiegészítőket gyárt.
Az angol nyelvű dobozra egy magyar címke volt felragasztva, nyilvánvalóan a magyar forgalmazó ragasztotta fel, ebben a formában.
Kicsit botrányos.
Ajánlom, hogy nagyítsátok ki.
2014. aug. 15. 18:11
1/4 anonim válasza:
inkább vicces. egyébként magyar címke letép, eredeti összetétel elolvas, az ilyen utólag ragasztott címkéken sokszor teljesen különbözik az összetétel a dobozra írt összetételtől.
2/4 A kérdező kommentje:
Rákerestem erre a szövegkörnyezetre, a google tömegnövelő szert dob ki a mikrokristályos celluózra, szóval ez elég nagy elírás, de vélelmezhető, hogy szándékos, mert azért az "a" nincs olyan közel az "e"-hez hogy el lehessen ütni, na meg azért az utólagos ellenőrzésnél csak feltűnik valakinek.
2014. aug. 15. 18:24
3/4 anonim válasza:
miért kellett rákeresni, mégis mire gondoltál? :D
szerintem egy ilyen címke esetében nem létezik az, hogy "utólagos ellenőrzés", és amúgy is mindenki "leszerja", hogy mi van ráírva.
4/4 anonim válasza:
JAJJ EZ NAGYON VICCES :dddd tÖMEG NÖVELŐ SZAR :ddD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!