Milyen húsból lehet? A cimkén sertés-marha dárálthús szerepel, de szerintem nem is hús.
Az biza hús volt!
Rokonom a Tescoban hentes, és kérdeztem tőle, hogy ott veszi-e a húst magának, mert tartottam korábban a Tescós hústól, aztán megnyugtatott, hogy nagyon adnak a minőségre és mivel gyorsan forog az áru, nincs is ideje megromolni, mint például a CBA-ban, ahol életemben kétszer vettem húst és mind a két alkalommal romlottat fogtam ki. :(
Gyerekek!
Ne keverjük össze a dolgokat! A tescós húsnak semmi baja. Én szívesen vásárolok ott. Hanem amit ti vettetek, az nem hús! Sertés-marha darált húskészítmény! Olvassátok csak el mi van ráírva.Köze nincs a húshoz. És előre van csomagolva. Én is vettem belőle. Egyszer. Többet soha. Tiszta zsír az egész.
Et sertés-marha darált mix, szoktam venni amin látszik a fehér zsír, de ez rózsaszín az egész és tiszta pép.
Egyébként köszönöm a válaszokat.
A Tescos darált hús borzalom,egyszer én is belefutottam!
Rá van írva a zsírtartalom,30,15,5%-osak ,persze nagy kamu!
Csupa zsírpép az egész,nem véletlenül van krémesre darálva!
Részemről a darált húsuk, ott rohadjon meg ahol van!
A pultból kapott hússal különösebb bajom nem volt még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!