Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik hamburgert szeretitek...

Melyik hamburgert szeretitek a legjobban?

Figyelt kérdés
Úgy értem, mi van benne?
2015. nov. 2. 20:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%
mindegy, csak csirkével/hallal legyen és ne legyen benne majonéz. jöhet viszont sok sajt, jalapeno, pirított/fonnyasztott hagyma, lilahagymalekvár, sok zöldség stb.
2015. nov. 3. 09:49
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
big mac,sajtburger mcdonaldsban
2015. nov. 3. 14:58
 13/19 anonim ***** válasza:
59%
Utolsó, nem ettél még igazi burgert. a meki a burgerek legalja.
2015. nov. 3. 16:33
 14/19 anonim ***** válasza:
82%
marhahús, cheddar sajt, bacon, hagyma, saláta, uborka, paradicsom, ha van házi szósz akkor azzal, ha nincs akkor jöhet a ketchup, mustár, majonéz.
2015. nov. 3. 20:00
 15/19 anonim ***** válasza:
48%
A meki rajongóknak és lepontozóknak mondom hogy a tömeg gyártott, gyorsfagyasztott, ízfokozókkal felturbózott ételek minden csak nem igazi burger. Ezért a legalja a burgereknek. Tűzoltásra max jó, ha hulla részegen gyorsan ennénk valamit hajnalban, de akinek ez a csúcs az tényleg nem evett még rendes burgert.
2015. nov. 3. 21:00
 16/19 anonim ***** válasza:
93%
Most komolyan, Te vagy az egyetlen aki képes volt belekötni itt az emberekbe, ha valaki azt szereti akkor mi van? Semmi, neki az ízlik ennyi... nem hiszem hogy ebben bármi kifogásolnivaló lenne. Imádom mikor emberek megmondják a másiknak, márpedig a tied xar, amit én mondok az a jó...
2015. nov. 3. 21:12
 17/19 anonim ***** válasza:
62%

Nem azért szar mert én azt mondom, vagy mert nem szeretem, hanem mert tömeggyártott, futószallagon készített, gyorsfagyasztott, stb.

Ez kb olyan mintha pizzákról beszélgetnénk és azt mondod hogy a mirelit Tesco az àsz.

2015. nov. 4. 00:07
 18/19 anonim ***** válasza:
75%
Lehet van aki azt szereti, a kérdés meg az volt, hogy ki melyiket szereti... független attól, hogy miként készül vagy milyen kivitel stb.
2015. nov. 4. 00:10
 19/19 anonim ***** válasza:
82%
én ettem már jó hamburgert,de ízre akkor is a mekis a legjobb,ez az én véleményem,másnak más jön be
2015. nov. 4. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!