Szeretitek a szotyit? És mennyit bírtok belőle megenni?
Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 20:39
2/5 anonim válasza:
Régebben nem szerettem a tökmagot, de ma már igen. Mind közül a legveszélyesebb a sózott, hántolt szotyi vagy pisztácia. Ezeknek nem látni a végét. Napraforgómagból a nagyszemű a jó. És ami nem üres.:D
3/5 anonim válasza:
Nem. Pár dekát meg tudok belőle enni, ha éhes vagyok.
Jó, nagyon-nagyon éhesen, ha nincs más, bizonyára 20 dekát is, az olajos magvak úgyis fontos szerepet töltenek be étrendemben s jól bírom őket.
A napraforgót inkább darálva használom, más olajos magvakkal keverve, "liszt helyett", illetve nagyon jó szezámmal együtt zsírba keverve s megpirítva, fasírtfűszerekkel ízesítve :)
A pörkölt kesu egészen más lapra tartozik, mint a sima napraforgómag, pörkölt vagy sem... Mmmm, az csodás, de a pörkölt mandula is.
5/5 anonim válasza:
Nem. Régebben ha épp megkínáltak néha elfogadtam, de amúgy sose voltam érte oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!