Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, ha csak úgy tudok...

Nagyon gáz, ha csak úgy tudok bármilyen alkoholos italt meginni, hogy közbe befogom az orrom?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom elviselni az ízüket, és legtöbbször emiatt hányok be, nem azért mert olyan hú de sokat ittam. Persze ilyenkor a többiek mindig azt hiszik, hogy szétcsaptam magam, mint az állat közbe meg megittam 2 doboz sört aztán behánytam. Furcsának tűnhet de rettenetesen frusztrál a dolog.
2015. okt. 24. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

igen gáz. de egyetértek a többiekkel: akkor minek iszol?? én pl. utálom a tejet, de eszembe se jutna meginni.

koktélokat se szereted?

2015. okt. 25. 16:44
 12/13 A kérdező kommentje:
hát nem igazán szoktam koktélozni, de az a durva, hogy ha befogom az orrom pl. a vodkát úgy iszom mint a vizet (kis túlzással), viszont amikor csak simán ittam két kupica után megkínáltam a szemetesvödröt, koleszba ezen szakadtak a többiek
2015. okt. 25. 17:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Jó, jó, de még mindig nem válaszoltál arra, hogy miért iszol:D
2015. okt. 30. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!