Ti akkor esztek amikor éhesek vagytok, vagy amikor ideje van?
Amikor éhes vagyok avagy amikor kedvem van vagy épp rálépek egy dióra vagy meglátok egy érett csipkebogyót...
Rendes ételt akkor, amikor éhes vagyok. Ez nem jelenti azt, hogy ne rendszeresen ennék. Nem óramű pontossággal ugyanakkor, de hasonló időben, mivel így éhezem meg :). A testem erre állt rá, teljesen magától, én sosem erőltettem.
Legalábbis az első étkezésem elkezdése és az utolsó befejezése eléggé hasonló időben van a tipikus napjaimon, e kettő között már vannak lehetőségek, itthon vagyok s nem annyira pontszerűen eszem, maga az ebéd is elhúzódik, aztán vagy van több óra szünet, vagy eszem valamit itt-ott... Viszont az említett 2 időpont viszonylag közel esik egymáshoz, időszakos böjtölök, nem nagy evési ablakkal, mert nekem így jó :) Elégedett vagyok ezzel a rendszerrel.
Én néha akkor sem mikor éhes vagyok. Tudod van az mikor kivánszorogsz a konyhába, feltéped a hűtőt, konstalálod hogy az egyetlen lehetőséged a parízeres kenyér és úgy döntesz ahhoz még nem vagy elég éhes (elkeseredett).
Vagy néha szimplán elfelejtek enni, igazából lövésem sincs a csoki készlet mérsékelt fosztogatásán kívül az elmúlt 3 napban mi a halált ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!