Terhesség végén járó kismamák! Ti is gondoltok este arra, amikor lefekszetek, hogy olyan fáradtak vagytok, és ne éjjel induljon be a szülés?
Elsővel másfél napja nem aludtam a rendszertelen de erős fájásoktól.
Eleve nagyon fáradt voltam, persze az elején az izgalom feltöltött adrenalinnal, de annyira elfáradtam közben, hogy a végén már a férjem és a szülésznő tartotta a lábamat..
Most napok óta este amikor lefekszem aludni, úgy érzem hulla vagyok, és reménykedem, hogy nem indul be éjjel.
Nekem pont aznap gyűlt össze rengeteg tennivaló és túlhordás miatt már korán bent kellett lennem NST-n, a nagyobbikat is vinni kellett suliba, egyéb teendők..stb.
Lényeg hogy este bezuhantam az ágyba mint egy zsák krumpli, amikor éreztem hogy fájás.. mértem és 5 perc múlva megint..
Akkor bevágtam a durcit hogy márpedig én aludni fogok :D akkor távozott a nyákdugóm és szomorúan vettem tudomásul hogy indulhat a banzáj. Mentő, kórház és 2 óra múlva meg is született. A babák tudnak időzíteni.
Ugyan ez fordult meg a fejembe tegnap éjszaka. Nagyon fáradt voltam és felébredtem, hogy fura érzésem van a pocakomba, nagyon nagyon bíztam benne, hogy reggelig nem lesz semmi, mert csak aludni akartam :-D persze, azóta sem érzek semmit
39 hkm
Na akkor többen vagyunk így.
Azért remélem,hogy legalább nem éjfél fele indul be, olyan 10 körül szoktam elaludni, legalább hajnali 3-ig hagy pihenhessek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!