Nálatok minden vasárnap van ebéd?
Figyelt kérdés
2015. okt. 4. 20:49
11/20 anonim válasza:
Főztem,de mióta kitalálták ezt a baromságot, hogy vasárnap zárva vannak a boltok,így előfordul hogy vasárnap eszmélek rá,hogy nem tudok hozzávalót venni.Azóta eszünk amit találunk...
12/20 anonim válasza:
11: most is sok kisbolt van nyitva, ha valamit elfelejtettél, ott beszerezhető :)
14/20 anonim válasza:
Van. Mindig rendelünk kaját a közeli étteremből.
15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 4. 21:43
16/20 anonim válasza:
Nálunk minden vasárnap van ebéd. Sőt minden nap.
Nem főzök minden nap, sőt nem főzök minden vasárnap. Pl. ma nem főztem semmit (na jó, egy kávét mégiscsak). És egészen biztos, hogy a jövő héten sem fogok főzni ebédet (vacsorát lehet, hogy igen).
17/20 anonim válasza:
Szerintem a család minden tagjának kijár a pihenés, szóval teljesen normális ha nem a konyhában izzadva akarja tölteni a szabadnapját egy nő/férfi. A szombaton megfőzött nagyobb adag tökéletes vasárnapra.
Konkrétan nálunk (2 személyes háztartás) vasárnap vagy alszunk míg bírunk és aztán eszünk amit találunk, ami maradt szombatról, vagy rendelünk vagy elmegyünk kirándulni vagy a városba lófrálni és ott eszünk. Inkább vacsorára főzünk.
18/20 gyilki válasza:
Mi szoktunk vasárnap is ebédelni. Vagy együtt vagy külön külön,de van!
19/20 anonim válasza:
Most egyedül élek így attól függ de amíg a szüleimnél voltam addig minden nap volt főtt étel. Néha az azelőtt napi maradék, de vasárnap mindig 'rendes' ebéd volt 2 jobbfajta fogással, mikor mire tellett.
20/20 anonim válasza:
Rohanó családunknál minden héten elengedhetetlen a családi ebéd vasárnap. Mivel nagyszüleim egy városban élnek velünk, náluk szokott lenni :) Több fogás, aztán nagy diskurzus a hét eseményeiről. Biztosan tovább fogom vinni ezt a 'minihagyományt' a jövőben (legalábbis most 22 éves fejjel így érzem), mert szerintem nagy családösszetartó ereje van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!