Nálatok minden vasárnap van ebéd?
Minden nap főzök, vasárnap több fogást is.
Azért kérdezem, mert nagyon sok családról tudok, ahol nem főznek, mindenki eszik amit talál. Nem azért nem főznek, mert nincs mit, jómódú családokról is tudok, akik nem főznek még vasárnap sem.
Nyilván eszünk minden nap, szóval ezt a kérdést bocsi, de kicsit bután tetted fel. Nyilván arra gondoltál, hogy otthon főzött, "ünnepi" családi ebéd van-e.
Nálunk az nem mindig van. Igen, mi sokszor csak "eszünk, amit találunk", vagy otthon se vagyunk, vagy étterembe megyünk...
Nálunk általában igen, de volt olyan is, hogy pénteken és szombaton többet főztem, így vasárnapra marad mindenből kb 1-2 adag és azt ettük meg.
Ha kirándulni megyünk, akkor általában rántott húst és sajtot csinálok reggel, amit zsömlébe teszek + bele uborka. szóval túrázás közbe ez az ebéd.
vendéglátásban dolgozom, szóval ha melózok, akkor a hely konyhája főz nekem :D
Vasárnap meg a szombat a legnyüzsisebb, akkor tuti meló van ezerrel, szóval ott eszek.
Vacsorát szoktam főzni, van hogy meleg ételt, van hogy csak valami gyorsat.
NÁlunk sosincs ebéd hétvégén a szó szoros értelmében, mert hétköznap is a vacsora a meleg étkezés, és hétvégén is :)
De főtt étel az persze, van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!