Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Bolognait főzök, a szószt...

Bolognait főzök, a szószt éppen elkezdtem főzni, mikor kifogyott a gázpalack, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Palackra nincs pénzem 5-éig, máshova nem tudom elvinni tovább főzni. Kérdésem, hogy a szósz így kuka? Vagy lefagyaszthatom esetleg, és később főzhetem tovább?
2015. szept. 25. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha van saját kert akkor kint tüzet raksz és megcsinálod.

Ha még nincs benne a hús, akkor fagyaszthatod.

2015. szept. 25. 17:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Nincs kertünk. Benne van már a hús, azt ugye már pirítottam fehéredésig, később ment bele a fűszerek meg a sűrített paradicsom, kb 5 percig főztem így, mikor kifogyott.
2015. szept. 25. 18:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Fagyaszd le nyugodtan, semmi baja nem lesz. Én mindig úgy csinálom, hogy egyszerre nagyobb adagot főzök, és kisebb adagokban lefagyasztom, még egy év múlva is finom. Ha nincs teljesen kész, attól sem lesz semmi baja, ha lesz gázod, akkor ott folytatod, ahol abbahagytad.

Mit fogsz enni 10 napig?

2015. szept. 25. 18:05
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen! Nem szívesen dobnám ki:)

Hát nemtudom, lehet hogy jövő héten már tudok venni:) Ha mégsem, akkor marad a szendvics, meg a mikrós kaják:)

2015. szept. 25. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mikróban nem lehet ehető állapotba hozni esetleg?
2015. szept. 25. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Én még sose csináltam mikróban ilyesmit, de valakinek pont ugyanez a problémája volt 3 éve és neki sikerült a mikrós dolog :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__30..

2015. szept. 25. 18:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Tedd mikrós edénybe, fedd le folpackal és maximumon főzd. Többször kavard mEg , ha elfőtt tegyél hozzá vizet.
2015. szept. 25. 18:35
 8/8 anonim válasza:
A sütőtök is gázzal működik vagy árammal? Ráöntheted tésztára, tepsibe és be a sütőbe :) Ha az is gázos, akkor nyugodtan fagyasszad nem lesz semmi baja.
2015. szept. 25. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!