Kifogyott a gázpalack, most hogy fejezzem be a főzést?
Figyelt kérdés
Húsleves félkész, köret sehol, egyedül a húst tudom megsütni a sütőben (kombinált).
2013. máj. 19. 11:14
1/8 anonim válasza:
A környéken sehol nem tudsz venni? Benzinkút sincs a közelben? Ott is szoktak árulni. Főleg a nagyobbaknál.
Én régen amikor még nem volt bevezetve a gáz akkor én mindig az utcavégén lévő kúthoz jártam gázért.
2013. máj. 19. 11:16
2/8 A kérdező kommentje:
Nem, nincs. :( Körbetelefonáltam az ismerősöket (kis falu), de se palack, se hely, mindenki főzi a vasárnapi ebédet. Most tettem be krumplit hagymával sülni a hús mellé, köret már lesz, leves meg forralok vizet a forralóban, és vegetaleves lesz, a húslevest meg majd elkészítem a szomszédnál estére, ha felszabadul egy hely. Így jártam. Köszi a választ!
2013. máj. 19. 11:52
3/8 anonim válasza:
A helyedben akkor most a leves hagynám, elhagynám. Majd megfő ünnep után!
A kombinált sütőbe a husi mellét tehetsz néhány szem krumplit, és azzal együtt megsül mint köret.
Vagy egy kölön edényben sóval-borssal-petrezselyemmel dúsított rizst forró vízzel födő alatt párolnám puhára ott a sütőben.
2013. máj. 19. 11:53
4/8 anonim válasza:
Ezek szerint egyformán "jár az agyunk"!
Előfordult ez már másokkal is, sőt, én már csináltam olyat is: leveses tányér helyett poharakat raktam az asztalra és üveges paradicsomlét töltöttem bele = az volt a leves! De ezt megteheted akár frissen facsart gyümölcslével is, ha van otthon valami erre alkalmas narancs, banán, akármi! :)))
2013. máj. 19. 11:56
5/8 A kérdező kommentje:
Sajna nem az én konyhám, háztartásom, én csak itt lakom, de mivel a házbeliek elmentek, valahogy meg kellett oldanom a kérdést. :) Paradicsomlevest nem szeretik, gyümölcsturmixot se (szoktam azt csinálni magamnak leves helyett). Majd lesz estére a leves, remélem nem buggyan meg, ugyanis már félig megfőtt. Köszi mindenkinek! :)
2013. máj. 19. 12:06
6/8 A kérdező kommentje:
Háháhá, ezt nem fogjátok elhinni! Állásában megpuhult minden a levesben, pedig csak annyi volt, hogy felforrt, majd ki is fogyott a palack. Két órát állt saját levében, mondom megnézem már, és még a máj, szív is puha, csak a répa nem. :D Szuper! Mégis lesz ÁZTATOTT HÚSLEVES! XD XD
2013. máj. 19. 12:40
7/8 anonim válasza:
Hát ez hatalmas!:) Spórolási ötletek!:D
2013. szept. 14. 14:59
8/8 anonim válasza:
Egyébként nem a 3-as 4-es vagyok (csak most látom,hogy ugyanaz a százalék),csak épp a gázpalackokkal kapcsolatba keresgélek....és így tévedtem ide.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!