Töltött paprika gombócába rizs helyett bulgurt tennék? Nyersen keverjem a húshoz, mint a rizst, vagy előtte főzzem meg?
Én nem tenném, mert nagyon más lesz az íze.
De ha mégis ragaszkodsz hozzá, akkor elöre fözd meg kicsit, ne egész nyers legyen, meg a tölteléket csak lazán tedd a paprikába, mert erösen megdagad.
2-es típusú cukorbeteg vagyok, igaz még gyógyszert sem kell szednem. A rizsnél kedvezőbb glikémiás indexe miatt kezdtem el használni.
Ez egy sós változat lesz, lecsós szafttal.
A kapható bulgur nem nyers, nagyon gyorsan elkészül. Pont a dagadás az, ami miatt bizonytalan vagyok. A főzési ideje a rizshez képest semmi. A térfogat-növekedés a nagy kérdés.
Azt hiszem, megpróbálom csak simán, s lazára töltöm a paprikát.
Köszönöm a válaszokat. Kevés meleg vízben hagytam egy ideig. Fel is szívta szinte mindet.
Nagyon jó lett ez a lecsós töltött paprika. Barna rizsem is van, meg nyírfacukor. De azzal sem teljesen olyan, mint az elméleti tökéletes.
Lényeg, hogy finom lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!