Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Egészséges a proteinszeletek,...

Egészséges a proteinszeletek, protein porok, amit az üzletből vásárolunk? 15/L

Figyelt kérdés
hány éves kortól ajánlott fogyasztani? a lidlben melyik részlegnél találom meg? Mikor egyem, igyam a protein szeleteket, porokat?
2015. szept. 12. 01:12
 1/2 anonim válasza:
amint tud az ember rágni, olyan kortól...protein = fehérje. húst eszel? és halat? azokban is fehérje van és még elég sok mindenben, szóval mindenképpen ajánlott fogyasztani, talán a legfontosabb egy ember számára a szénhidrát mellett, testsúlyodhoz mérten kb 2x annyi grammot naponta. a fehérjeszeletekkel sokszor az a baj, hogy nagy bennük a cukortartalom, a fehérje kb. 20gramm körül szokott mozogni egy szeletbe, ami egy fehérjeshake adagnak felel meg. ez olyankor jó, ha pl. suliba vagy és van egy szüneted és eszesel egyet, amíg nem tudsz rendes szilárd tápanyagdúsat enni. kvázi kiváltasz vele egy kisebb étkezést az ajánlott napi 5-ből. lidl-ben nem tudom milyenek vannak, de szerintem ez bőven felejtős, nem az ő "szakterületük", továbbá nem is tudom mire akarod felhasználni a proteinszeletet/port. esetleg sportolsz valamit? a leglényegesebb 15 évesen, hogy a szilárd étrended rendbe legyen, folytathatnám még tovább de nagyon hosszú lenne, ha van még további kérdésed írj privátban. minden jót
2015. szept. 12. 03:33
 2/2 anonim ***** válasza:
hal. meg csirkemell
2015. szept. 12. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!