ZEKE PÉKSÉG ki ismeri?
Sok-sok Zeke pékség van :)
Mit tudtok róluk??
Ti miért szeretitek? vagy Miért nem szeretitek?
Jah és egy város nevet,is ha kérhetek :)
KÖSZÖNÖM
"Jobban tudom mert a tulaj lánya vagyok...(Zeke lánya)"
Oh :) Gyere hozzám (f)eleségül :D
Ugyan az..
Csak rokon ennyi ;)
Kedves 23:04 !
Van ahol még anyit sem adnak mint nálunk ;)
És a másik szomorú tény pedig az hogy "elég szép a bevételük" és ezt az alkalmazottak elég rendesen kii is használják...
"Az alkalmazottak ezt elég szépen kihasználják"
Fő a bizalom ugye?
Egyébként ha kiszámolja az ember akkor 480-500Ft-ra jön ki az órabér jó esetben a Zeke pékségnél.Ami sztem nem éppen egy tisztességes fizetés és lehet h máshol is ennyit adnak (mert ennél kevesebbet egy ürára már nem hiszem ,h lehet adni) ,de a Zekénél még az embernek 16 órát keményen le is kell dolgozni,ebben van árúpakolás,eladás,kasszázás,este megint árúpakolás,utána standolás és még takarítás is.Felsmosássaé,mosogatással,söpréssel ,üveg pucolással...mindennel együtt.
Na ez aztán tényleg nagyon tisztességes állás.
De mindegy kívánom,h továbbra is legyen jó bevétele a Zeke pékségeknek és persze így a Zekének is,csak egy kicsit emberibb bánásmód nem lenne rossz.
Sok sikert!
Mivel csak szakképzett eladókat veszünk fel,ezért akik ilyen állást elfogadnak,azok szerintem tisztában vannak vele..
Egyébként pedig csak a kasszázás van,és az eladás,mert van külön takarítónő,és a pékek pedig mindig kiviszik az árut az eladótérbe. Tehát az ablakpucolás,felmosás,mosogatás a takarítónőre marad!
Különben is,aki pincérnek megy,az sokkal többet melózik,ráadásul a fizetés nevetségesen alacsony.
Eddig még nem panaszkodtak az eladók hogy alacsony lenne a fizetés,különben sincsenek rákényszerítve a folyamatos munkára. Ugyanis ellentétben más boltokkal itt nincs állandó munkabeosztás, ezért ha hirtelen az eladónak valami programja van akár aznap is le tudják őt válltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!