Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hűtőben tárolt, de egy hete...

Hűtőben tárolt, de egy hete elkészített bulgurt kidobjam inkább, vagy még jó lehet?

Figyelt kérdés

Lecsóba kevertem volna, de változott a menü. Most viszont tényleg lecsót készítenék. Nem nagy veszteség kidobni, de ha nem szeretek kidobni olyant, ami még jó.

Szemre, állagra nem látok változást.


2015. szept. 4. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Én egyhetesen már semmit sem ennék meg.
2015. szept. 4. 10:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Az már elég necces szerintem.
2015. szept. 4. 10:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy hetesen inkább ne kockáztass.
2015. szept. 4. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy hetesen az ilyesmi nem szokott jó lenni. Nekem ugyan csak rizs és köles fordult elő, de pár napig bírta a hűtőben. Mint ahogy kb. minden normális étel.
2015. szept. 4. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!