Hűtőben tárolt, de egy hete elkészített bulgurt kidobjam inkább, vagy még jó lehet?
Figyelt kérdés
Lecsóba kevertem volna, de változott a menü. Most viszont tényleg lecsót készítenék. Nem nagy veszteség kidobni, de ha nem szeretek kidobni olyant, ami még jó.
Szemre, állagra nem látok változást.
2015. szept. 4. 10:10
1/4 anonim válasza:
Én egyhetesen már semmit sem ennék meg.
3/4 anonim válasza:
Egy hetesen inkább ne kockáztass.
4/4 anonim válasza:
Egy hetesen az ilyesmi nem szokott jó lenni. Nekem ugyan csak rizs és köles fordult elő, de pár napig bírta a hűtőben. Mint ahogy kb. minden normális étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!