A kb 1 honappal ezelott elkeszitett hazi tejszines-epres fagyiban lehet szalmonella?
Figyelt kérdés
2015. júl. 7. 14:05
1/2 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy mar megvan 2 honapja is, nem tudom pontosan.
2015. júl. 7. 14:06
2/2 anonim válasza:
A tejszínben sem az eperben nem jellemző a szalmonella. Ha tojást raktál bele, amit nem boltban vettél (tehát nem ózonnal kezelt), és nem hőkezelted akkor elképzelhető, de az nem az idő múlásával kerül bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!