Imádjátok ha megetetnek titeket? Mert én igen!
Figyelt kérdés
:D2010. márc. 9. 12:09
12/27 anonim válasza:
Nem értem mért baj ez, én is szeretem ha etetnek:D
Nincs azzal semmi baj:) Persze ha szeretem az illetőt.
17/L
13/27 anonim válasza:
De hogyan? Kiskanállal, vagy hogyan?
Én nem szeretném.
14/27 A kérdező kommentje:
Na végre valaki! Kicsi csoki bele a szájba, vagy tavaly egyik barátnőm kisvilláról etetett sütivel, és nagyon jó élmény volt. :D
18/L
2010. márc. 9. 13:27
15/27 anonim válasza:
azért gusztustalan, mert etetni a kisbabákat szokták, és ha vki, főleg 18 éves korban erre gerjed, az beteges és gusztustalan.
16/27 A kérdező kommentje:
Nem gerjedek...
Ezek szerint egy kisbaba gusztustalan?
2010. márc. 9. 13:39
17/27 anonim válasza:
Én csak a barátomnak engedném meg. pl ha sütizünk, kisvilláról ad az enyémből, én is neki. De levest azt neeem meg másodikat. csak édesség, meg ilyenek:)
18/27 anonim válasza:
te gyengeelméjű vagy bazeg????
mondom a kisbabáknál természetes és nem gusztustalan, DE EGY 18 ÉVESNÉL NEM TERMÉSZETES ÉS GUSZTUSTALAN.
mivan, kisbabának érzed magad???? IQ-d mondjuk felér vele.
19/27 anonim válasza:
ezt a kérdést injkább a MENTÁLIS EGÉSZSÉG témakörbe kellettvolna írni
20/27 anonim válasza:
Csak bizonyos szitukban...,mi például a barátnőmmel szoktunk ilyet csinálni,mikor épp romantikázunk,hogy csokit vagy épp romantikus vacsi közben egymást etetjük:) Ilyen van,nem értem miért kell ezen igy kiakadni?? 29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!