Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szerintetek valójában káros...

Szerintetek valójában káros hatással van a szervezetre a TEJ fogyasztása?

Figyelt kérdés

2015. aug. 5. 16:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Ma egyik ismerősömnek mondtam, hogy nagyon szeretem, és Ő csak annyit mondott, hogy NE IDD, NE TEDD...! "

Majd elnyomta a 10. cigijét? :D

Mert nekem van egy kolegám, aki mindig osztja hogy mennyire hízlal a zsemle, meg milyen egészségtelen a disznóhús, de 2 iroda közt mindig elszív 1 cigit kevesebb mint 1 perc alatt.:)

2015. aug. 5. 18:08
 12/16 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon káros a tej.

Nagyon káros a so.

Nagyon káros az állati fehérje.

Nagyon káros a cukor.

.

.

.

.

.

.

.

Nagyon káros az élet.

2015. aug. 5. 19:32
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

Nagyot fordult a világ úgy 60 év alatt.

A nagymamám igazi alföldi lány volt, a család gazdálkodásból élt. Mindenki kilószámra ette a zsírt, a húst,a tojást, kenyeret és semmi bajuk nem volt. A gyerekek mikor kimentek a teheneket legeltetni, akkor aláfeküdtek és úgy fejték a szájukba a tejet és semmi bajuk nem volt tőle.

Igaz ezek az emberek napi 12-16 órát talpon voltak, mentek, dolgoztak.

Ma meg már egyre több a gyenge gyerek, nem bírják se a tejet, se a glutént semmit....

Szerintem maga a tej nem rossz dolog, minél zsírosabb annál finomabb. Én egy környékbeli bácsitól veszem és sokkal ízletesebb, mint a bolti, arról nem is beszélve, hogy nagyon finom vajat és sajtot lehet belőle készíteni :)

2015. aug. 5. 19:53
 14/16 anonim ***** válasza:
87%
A 4-es által írt linken leírják a valót. Én 14 évig köhögtem a tehéntejtől. Orvosok nem tudtak rájönni, hogy mitől van, nekem kellett utánajárnom. Ahogy leszoktam róla, 2 héten belül teljesen megszűnt a köhögésem.
2015. aug. 6. 01:54
 15/16 anonim ***** válasza:
69%

A tej a kisbocik eledele!

Aki kisbocinak érzi magát, igya!

[Érdekes szokás amúgy. Mert csak egy rossz szokás. Aki a tehéntejet megissza, az már esetleg a palackozott anyatejet, vagy szamártejet, vagy lótejet nem inná. De miért éppen a tehéntejet issza. Hát, csak! Ennyi...]

2015. aug. 6. 11:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Picit tágitva a nézeteket..

Tojás?? Egy embriót eszel!! Micsoda dolog ez! Nem?

Mintha ez senkinek nem jutna eszébe. (Vegánok leszámítva)

2015. aug. 7. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!