Ebben a melegben milyen születésnapi menüt készítenél?
Valószínűleg nem fogok sokat segíteni, túl speckó az étrendem s ízlésem...
Szerintem nyersvegán zöldségtortát fogunk készíteni, csak kapjunk a faluban megfelelő zöldséget. Holnap lesz a szülinapom.
Utána sütök tortát a mikróban, 5 perc alatt. Vega ketogén paleo étrenden vagyok, nem lesz "normális" torta, de elég kicsi lesz a különbség, bár azt sem igénylem, csak finom legyen. Citromkrémes lesz, szederrel kirakva. A párom ugyanezt kapta május elsején, csak eperrel kirakva.
S eszem egypár tükörtojást, az kihagyhatatlan a napomból, tökéletes étel számomra.
Én ugyan nem csinálok ilyesmit, érthető okokból, de igen jó lehet egy nyers gyümölcsleves... Utána persze valami sós kell a torta előtt... (Bár ismerek olyat, aki süti után is édes rizst eszik.)
barack krém leves mandula forgáccsal a tetején
rizi-bizi, sajttal cukkinis-hagymás paradicsomos csirkemell szeletek reszelt sajttal összesütve
fagyi kehely/hideg görögdinnye szeletek
Valami kellemes, könnyűt...
Írok pár variációt :)
- hideg gazpacho leves
- tortillatekercsek zöldségekkel, friss feta vagy kecskesajttal, mellé zöldsaláta, tejfölös és paradicsomos mártogatós
- mentás citromszorbé desszertnek
- tejfölös erdei gombaleves
- grillezett húskockák és zöldségek (paprika, paradicsom, cukkini, padlizsán, hagyma, burgonya, amihez csak kedved van) nyárson, szintén egy jó kis salátával, joghurtos öntettel
- gyümölcssaláta csokiöntettel
- thai garnélaleves vagy zellerleves kagylóval
- rozmaringos vajjal tálalt tengeri hal (ízlés kérdése, milyen) friss avokádóval
- kókuszkrém mangódarabokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!