Marcipánmasszából szeretnék virágot készíteni, de hogyan fog megkeményedni?
Figyelt kérdés
ha keményítővel megszórom nyújtáskor? vagy hogyan?2015. júl. 15. 19:26
2/4 anonim válasza:
Hűtőbe meg véletlenül se, mert atnedvesedik. Hagyd kint fedetlenul, de legyél bele tisztában, hogy napokig tart, mire kemény lesz. Ha a lényeg az, hogy kemény legyen, akkor használj fondant, az már fel óra múlva is elég jól megszarad
3/4 anonim válasza:
Hm, furcsa, én mindig hűtőbe rakom, és semmi baja nem szokott lenni. :o
4/4 anonim válasza:
Megkemenyedik neked a hűtőben? Nem hiszem. A hűtő páratartalma elég magas, a mrcipannak nem használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!