Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Készítettem ma házi csokit...

Készítettem ma házi csokit (batont) de nem akar megkeményedni. Az alábbi receptet használtam, vajon mi az ami kevés/sok?

Figyelt kérdés
Fél kg cukor, két dc víz, 100 gr kakaópor, 5-10 dk vaj (én ebből 7-et tettem) és 25 dk tejpor.

2014. jan. 5. 20:34
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem sok lehetett a víz és kevés a kakaó meg a tejpor,de lehet h tévedek.honnan van a recept?
2014. jan. 6. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:
[link] -innen
2014. jan. 6. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Tejport tettél bele, vagy kávéba való tejfehérítő port? Mert ha az utóbbi, akkor az okozhatta...
2014. jan. 7. 19:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 A kérdező kommentje:
Normális tejport
2014. jan. 7. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Talán a vaj volt alacsony lágyuláspontú, azaz nehezen szilárduló.
2014. jan. 9. 19:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 A kérdező kommentje:
Meglehet, mondjuk a vaj az 60%-os zsírtalmú volt.
2014. jan. 9. 19:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Talán sok benne a víz, ilyen esetekben megoldás az lehet, hogy beteszed a fagyasztóba és ott jobban megszilárdul.
2014. jan. 15. 13:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
El vagy tévedve, betont nem így kell keverni!
2014. jan. 26. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!