Készítettem ma házi csokit (batont) de nem akar megkeményedni. Az alábbi receptet használtam, vajon mi az ami kevés/sok?
Figyelt kérdés
Fél kg cukor, két dc víz, 100 gr kakaópor, 5-10 dk vaj (én ebből 7-et tettem) és 25 dk tejpor.2014. jan. 5. 20:34
1/8 anonim válasza:
szerintem sok lehetett a víz és kevés a kakaó meg a tejpor,de lehet h tévedek.honnan van a recept?
3/8 anonim válasza:
Tejport tettél bele, vagy kávéba való tejfehérítő port? Mert ha az utóbbi, akkor az okozhatta...
4/8 A kérdező kommentje:
Normális tejport
2014. jan. 7. 20:46
5/8 anonim válasza:
Talán a vaj volt alacsony lágyuláspontú, azaz nehezen szilárduló.
6/8 A kérdező kommentje:
Meglehet, mondjuk a vaj az 60%-os zsírtalmú volt.
2014. jan. 9. 19:36
7/8 anonim válasza:
Talán sok benne a víz, ilyen esetekben megoldás az lehet, hogy beteszed a fagyasztóba és ott jobban megszilárdul.
8/8 anonim válasza:
El vagy tévedve, betont nem így kell keverni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!