Nagyon keveset eszek?
Ma ettem 20dkg sajtos pogit reggel, mikor hazajöttem a suliból akkor egy négercsók sütit. :D Nemrég meg egy kis sültkrumplit és halat. Mindennap nap kb. ennyit eszek (néha többet). Amúgy 55 kg vagyok és 171 centi.
16/L
ez egy totál horror étrend. ragyás és viaszos lesz tőle a bőröd, emésztési problémáid lesznek (székrekedés, néha hasmenés, puffadás), fakó a hajad stb.
hol vannak a zöldségek, a gyümölcsök, a rostok, a zsírszegény húsokból származó fehérjék, a tejtermékek?
Szénhidrátott, zsírt, cukrot eszel, amelett hogy elhízol lesz egy csómó más egészségügyi próblémád. Legyen annyi lélekjelenléted hogy a suliba csinálsz 1 szendvicset amibe raksz valami zöldet parit, répát, káposztát...
az 1 db szendó mellé pedig vigyél gyümit,
ebédre egyél főtt ételt, a hal jó de párólt zöldséggel ed,
vacsira készíts egy salit, vgay joghurtot.
Úgye tudod hogy nem csak a mennyiség számit a minőség is. Te a lehető legrosszabb minőséget eszed, azért eszel keveset mert a cukor meg a tészta tele töm.
Ebből nagyon sok bajod lehet.
Egyél sokkal több zöldséget, gyümit, fehér húst.
Az ilyen kaja irtó egészégtelen. Ne csináld!
hát..szerintem ez rengeteg..és kész horror :D
de komolyan..sok és sz*r.
én ma pl egy kertészsalátát,2 almát és egy jegeskávét ettem..és a héten végig ez volt :D lehet kevesebb mint a tiéd,de egészségesebb is..(am fogyózom:))
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!