Mennyit kell? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Ûdv halottam olyat hogy a szerecsendiónak van halucinogén hatása... Na én ezt ki akarnám próbálni de... Nem hatott rám a 13 se a 16gramm, milyen márkával próbálkozzak? Hány grammal? Egésszel vagy őröltel? Mibe tegyem? Először baracklében próbáltam utána kólában de semelyik nem hatott...
14év,183cm,70-72kg
2015. júl. 14. 16:32
1/3 anonim válasza:
Egy kg már biztos hat...de ne hülyéskedj ilyennel.
2/3 anonim válasza:
Másfél szem már hoz egy nagyon kellemes érzést. Annyinál még a mellékhatások is tűrhetőek, csak másnap kicsit ki leszel száradva meg megy a hasad (de ez hasfogóval megelőzhető). Én az egészet ajánlom, mert az sokkal frissebb reszelve. Könnyebben úgy eheted meg, hogy a reszelt formáját összepréseled, mint egy tablettát. Vagy ami még könnyebb, hogy veszel üres zselatin kapszulát( gyógyszertárban) és abba töltöd.
3/3 anonim válasza:
30-35 g körül érdemes kezdésnek, de 35-45 a keményebb. Mézzel kell teleönteni az ember száját aztán belapátolni evőkanállal, és leinni cukrozott (langyos) teával. Ugyanúgy jó az őrölt is mint az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!