Anya miért ilyen?
Figyelt kérdés
reggel sütött húst,gombát,cukinit de abba a pillanatba keltem fel amikor kész lett szoval nem ettem. és kaját csak frissen eszem meg melegen. nem engedte hogy egyek szendvicset hanem muszály volt ennem 1 hust rizzsel és barackal de most is hányingerem van. miért nem lehet megérteni hogy nem szeretem a húst?2015. júl. 11. 13:22
2/5 anonim válasza:
Olvasd el a kérdést kérdező, és tedd fel magadnak azt, hogy ezt nekünk honnan kéne tudnunk...
Ha leírod akkor elgondolkozom a válaszon.
3/5 anonim válasza:
Pff micsoda elkényeztetett vagy, mi az, hogy kaját csak frissen eszel meg???
4/5 anonim válasza:
Ha én nem akarok enni húst, nem eszem húst. Miért nem ettél gombát vagy cukkinit? Miért eszel olyat, amitől rosszul leszel? Nem értem.
5/5 anonim válasza:
mert kényes vagy,nem nyavalyogni kell hanem enni ami előtted van,örülj hogy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!