Mit csinaljak hogy ha masnapos vagyok es olyan hanyingerem van hogy mozdulni se birok?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam egy buliban 4db72fokos ket centes tatra teat ittam meg meg egy fel uveg bort. Tegnap egesz este hanytam es meg most is nagyon durvan rosszul vagyok. Hanytatni is probaltam magamat de nem tudok hanyni. Raadasul mindjart megyek el csaladdal szoval elkene valahogy mulnia ennek a hanyingernek mert mozdulni se birok. Mit csinaljak?2015. júl. 11. 10:51
12/12 A kérdező kommentje:
De nem tudok..tegnap estet vegig hanytam reggel is probaltam mghanytatni magamat de nem ment
2015. júl. 11. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!