Mit csinaljak hogy ha masnapos vagyok es olyan hanyingerem van hogy mozdulni se birok?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam egy buliban 4db72fokos ket centes tatra teat ittam meg meg egy fel uveg bort. Tegnap egesz este hanytam es meg most is nagyon durvan rosszul vagyok. Hanytatni is probaltam magamat de nem tudok hanyni. Raadasul mindjart megyek el csaladdal szoval elkene valahogy mulnia ennek a hanyingernek mert mozdulni se birok. Mit csinaljak?2015. júl. 11. 10:51
1/12 Titusztitusz válasza:
Másnaposság ellen a legjobb szer tudomásom szerint vagy 2-3 liter, jó sűrű-erős coca-cola behúzása...Állítólag csodákra képes...(Mondjuk én nem szoktam sohasem másnapos lenni, mivel nem szokásom alkoholt fogyasztani, de azért sok embertöl hallottam már ezt a megoldást...És azt mondják, hogy bevált...)
4/12 A kérdező kommentje:
Hat sajnos huslevest nem tudok most csinAlni de akkor kiprobalom a kolat.koszi:)
2015. júl. 11. 11:13
5/12 anonim válasza:
A cola a legszarabb! Kerülni kell a szénsavat, igyál minnél több rostos, c vitamin dús italt. Ha nincs más: jéghideg víz egy kis citrmolével! Vagy ha van, akkor savanyúságlé, nekem abszolút bevált. Extra tipp: kérd meg a barátnődet, hogy masszírozza a tarkóizmaidat, vagy a talpadat, ez is tuti jóóó. :) Illetve masztizz egyet, az is ér valamit. (Nem vicc, gyorsabb szívverés,gyorsabb anyagcsere,gyorsabb méregtelenítés)
6/12 anonim válasza:
Cukros üdítőt igyál,helyreállítja a szintedet.
7/12 Titusztitusz válasza:
Bocsi...Az egyik hozzászólónak részben igaza volt abban, hogy azt írta, hogy a SZÉNSAVAS italokat kerülni kell másnaposság esetén...Ki is ment a fejemböl, hogy NEM az előre kiszerelt, szénsavas coca-colát kell inni, hanem annak SŰRÍTMÉNYKÉNT KAPHATÓ, szörpszerüen kiszerelt változatát...Na EZT a változatot kell inni, közönséges, szénsavmentes csapvízzel hígítva, de jó erősen készítve...
8/12 anonim válasza:
Egyél kovászos uborkát ill. más, tejsavas erjesztéssel készült savanyúságot.
9/12 A kérdező kommentje:
Es ha toltozz kaposztat vagy palacsintat eszek az megart?
2015. júl. 11. 12:07
10/12 anonim válasza:
A töltött káposzta az jóóó, nem árt meg! De az lenne a legjobb, ha hánynál egy jót amúgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!