Piknikezésre milyen ételek illlenek?
Gyümölcsök, de olyant ami nehezebben poshad, mind pl. alma, szőlő. Tudom ezek szezonálisak, de áruházban ilyenkor is kapható.
Valamint süthetsz fasírt falatkákat, száraz felvágottak is jók, esetleg ha nincs nagy meleg, kemény sajt is kerülhet a kosárba.
Persze én most itt úgy értelmeztem, hogy kész ételekkel kiültök a szabadba, de ha sütési lehetőség is lesz, akkor szalonna, hagyma, krumpli minimum.
Ha grillezés is lesz, még bővebb a lehetőség, szóval nem ártana megírnod milyen piknikről van szó, mert nem mindegy van-e sütési lehetőség, és előtte mennyit "napozik" az alapanyag.
Egy romantikus kis piknikre elsősorban különböző sajfélék illenek és mellé gyümölcs - szőlő, alma, körte, stb.
A bort vagy pezsgőt ne felejtsétek el, és egy baguett is jó lehet a sajtokhoz :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!