Milyen íze van a tőkehalmájnak? Finom?
Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 22:57
2/14 anonim válasza:
3/14 A kérdező kommentje:
Éppen most találtam ezt én is egy másik kérdésre adott válaszban,fuuuuuuuuuu
2010. márc. 1. 23:17
4/14 anonim válasza:
:-) Én nekem tegnap majd' kifordult a belem,nem is vacsoráztam,szerencsére mára visszatért az étvágyam.Nem vagyok egy finnyás tipus de azt hiszem többet nem eszek halkonzervet.:-)
5/14 anonim válasza:
Miért volna a tőkehalmájnak jó íze? Abból sajtolják a csukamájolajat.Annak undorító íze van.
6/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon finom, én is szeretem.
7/14 anonim válasza:
Szerintem finom, érdemes megkóstolnod egyszer! Én inkább azokat szeretem, amik kicsit sósabbak és füstöltebbek.
Az ízről meg beszéljen helyettem inkább egy szakértő:
A ti linketeket pedig inkább nem nézem meg, mert egyelőre még nem akarom megutálni... :D
8/14 anonim válasza:
Nagyon finom. Sokat eszem , nagyon egészséges.
9/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Nem gagyi szarokat kell venni, ami jó annak megvan az ára is, de minőséget eszel. Ezek a 300ft-osak nem jók.
10/14 anonim válasza:
Én is szeretem, és még soha nem találtam benne semmi nem oda valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!