Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ti mennyit esztek meg egyszerr...

Ti mennyit esztek meg egyszerre sütiböl, édességböl?

Figyelt kérdés
Meg tudtok állni pár szeletnél? :)
2015. jún. 16. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Változó, néha igen, néha nem. Mikor igen, akkor nagyon büszke vagyok magamra. Viszont ha ki van téve elém pl. egy asztalra és beszélgetünk körülötte órákig, akkor elég sokat megeszem belőle.
2015. jún. 16. 15:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát én ma elég sok gesztenyepürét megettem, de olyan jól esett. :D

Amúgy attól is függ, mekkora a szelet, mennyire tömény édes a süti.

Ha kicsi, nem túl édes, olyan 4-5 szelet, de biztos nem ennyi a rekordom.

Ha nagyon édes a süti, elég kettő.

2015. jún. 16. 16:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól is függ milyen süti, bár eddig még sose kellett "megállnom" két szeletnél, többet úgysem bírnék megenni, néha még annyit sem.
2015. jún. 16. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:
édesből nem szoktam tudni túl sokat megenni
2015. jún. 16. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem sokat, max. fél-egy szelet. Bár édesszájú vagyok, sokszor nem igazán kívánom.

Tepertőből 10-12 az alap, és szalonnából is két csíkkal kezdek, lefekvés előtt is :D

2015. jún. 16. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Sütiből pár darab, túl édeseket eleve nem szeretem.

Csoki, gumicukor necces, gyakran megeszem az egészet, vagy csak nagyon pici marad :( De inkább meg se veszem, így nincs kísértés.

2015. jún. 19. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!