Hány db átlagos nagyságú banánt eszel meg egyszerre?
Figyelt kérdés
Pl. tízóraira.2014. aug. 27. 15:14
1/14 anonim válasza:
Max 1 db, engem a banán gyorsan eltelít.
3/14 anonim válasza:
Egyet, de nem azért, mert annyira jól tudnék lakni egy darab banánnal. Inkább úgy szoktam enni hogy valami mással. Mondjuk joghurt, kukoricapehely és banán.
4/14 anonim válasza:
Max. 2-t szoktam, de persze meg tudnék enni szerintem úgy 5-öt. Csak az a baj, hogy egytől is ég a gyomrom, de szeretem.
8/14 anonim válasza:
tízóraira semennyit, nagyon ritkán uzsonnára felet.
9/14 anonim válasza:
0,05 és 6 között mindenképp, utána valószínűleg nem kívánnám.
1 deka a szokásos adagom banánból, fagyasztva, de néha eszem felet vagy egyet, de ha annyit ehetek, amennyit akarok, éhesen simán megennék egy kilót, majd egy óra múlva kopogna a szemem. Sokkal nagyobb élmény fagyasztva és dekánként :)
Pici étkezéseket viszont ritkán tartok s a tízóraival nem tudok mit kezdeni. 11-12-kor reggelizem. 6 banán nem lenne elég, de a gyomrom tele lenne velük egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!