Mi van a hűtőtökben? Képeket várok!
Kép nincs. Elég rosszul fest most a hűtő :D
Van benne dió (az mindig van), eper, zsemlemorzsa, margarin, kenyér, felvágott, savanyú cukkini, méz, tahina, tej, olívaolaj, nektarin. És most a kérdésed miatt kinyitottam egy dobozt, ami régóta ott van és nem emlékeztem, mi van benne. Még most se tudom, hogy mi az, de az biztos, hogy mászik...
Kép az nincsen (megsértenénk vele a hűtőszekrényem személyiségi jogait) de felsorolni azt fel tudok, mint a többiek.
Van itt néhány túlérett banán, egy tál meggy, görögdinnye, egy elég csúnyácska színekben pompázó sajtdarab, maradék brassói, tojás kilószámra, egy magányos szál virsli, zöldpaprika, koktélparadicsom, joghurt, narancslé, tej, és lekvár.
Tulajdonképpen nincsen itthon semmi kaja :(
Hát bocsi, most így este már nem fogok leszaladni lefényképezni. :D
De kb ezek vannak benne:
ásványvíz, tonik, kóla, narancslé, bor, sör, tojás, görögjoghurt, ivójoghurt, kakaó, vaj, paprika, paradicsom, saláta, uborka, szalámi rúd, ketchup, majonéz, mustár, paradicsomszósz, lekvár, mandulatej, medvesajt, mozzarella sajt, parmezán sajt, tejszínhab, túrórudi, puding, kinder tejszelet, kinder maxiking, chiliszósz,
Ennyi jutott így hirtelen eszembe.
Még a hobbifotós párom is lusta fotózni az utóbbi időben, nemhogy én.
Nagy hűtő, szinte csak zöldség van benne, azontúl jelenleg némi gyümölcs, valamint pár deka parmezán s pár vaj. Máskor nincs benne gyümölcs, olykor sajt sem, vaj mostanság azért szokott, de a hűtő alapesetben úgy 90-95%-ban zöldséget tartalmaz, már a nem fagyasztó rész, mert a fagyasztóban más az arány: fele zöldség, fele gyümölcs, csak tavasszal nem, amikor már kiettük az előző évi gyümölcsöket. Akkor szinte csak zöldség van ott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!