Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan készül a felvágott/pári...

Hogyan készül a felvágott/párizsi? Aki tud linkeljen már videót, leírást, esetleg képeket.

Figyelt kérdés

engem nagyon érdekel ,hogy hogyan, hol és miből készül a felvágott/virsli/párizsi..aki tud kérem segítsen és küldjön linket,vagy amit tud!

köszi szépen ! :)

2013. márc. 12. 14:33
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

hát hisz tudod te is ,hogy hogyan készül :

-bizonyos vágóhídi anyagokat nagyon finomra ledarálnak,

-ezt pépesítik,beszinezik,beízesítik,

-végül műanyag tömlőbe belepréselik,

azt már ehetjük is megfele,

jóétvágyat

2013. márc. 12. 14:39
 2/9 A kérdező kommentje:

én nem szoktam enni ilyeneket,barátnőm akarom elrettenteni tőle ,mert ő éjjel-nappal párizsit enne, ha lehetne..

pfejj :D:D

de azért köszi! :)

aki tud még részletesebben vagy esetleg képekkel videókkal is szolgálni az írjon még! :]

2013. márc. 12. 14:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen hogy a párizsi!Van negyvenféle amiben a hústartalom 10%-60%-ig van! Minél drágább annál nagyobb a hústartalom!Miért kell azt állítani hogy csak hulladékokból áll holott nem igaz!
2013. márc. 12. 14:50
 4/9 Robi.88. ***** válasza:
jobb mintha chipset meg csokit enne egésznap:)
2013. márc. 12. 14:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugyan virsli , de a párizsi ugyanez :

[link]

De biztos vagy abban , hogy el akarod riasztani a barátnődet tőle ? Ha ő azt szereti , akkor miért ne ehetné ? Te minden ételt szeretsz , vagy van olyan ami a barátnőd nem kedvel , és akkor ő is elriasszon tőle téged ?

2013. márc. 12. 15:02
 6/9 A kérdező kommentje:

jajj, most ne állítsatok be gonosznak:D

ez vicc az egész, csak húzzuk egymás agyát.. :)

persze hogy jobb mintha egész nap csipszet enne.. engem igazából nem zavar h ezt eszi,komolyan mondom. Csak megakarom neki mutatni,hogy mit eszik:D mert nem hiszi el,hogy milyen dolgok vannak benne.

Poénból csinálom. :) meg ő is poénra veszi. Meg kíváncsiak vagyunk,hogy igazából miből is áll.

Rosszul fogalmaztam az előbb,nem akarom elrettenteni...!:D:)

köszi a válaszokat! ha valaki tud még valamit,akkor jöhet a komi.. :))

2013. márc. 12. 15:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Na jó , megbocsájtok te kegyetlen ember ! Ezt mutasd meg neki !

[link]

2013. márc. 12. 20:46
 8/9 A kérdező kommentje:

óó, megtisztelő..:D:D

köszi :)

2013. márc. 12. 20:55
 9/9 anonim válasza:
2013. nov. 9. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!