Hogyan készül a felvágott/párizsi? Aki tud linkeljen már videót, leírást, esetleg képeket.
engem nagyon érdekel ,hogy hogyan, hol és miből készül a felvágott/virsli/párizsi..aki tud kérem segítsen és küldjön linket,vagy amit tud!
köszi szépen ! :)
hát hisz tudod te is ,hogy hogyan készül :
-bizonyos vágóhídi anyagokat nagyon finomra ledarálnak,
-ezt pépesítik,beszinezik,beízesítik,
-végül műanyag tömlőbe belepréselik,
azt már ehetjük is megfele,
jóétvágyat
én nem szoktam enni ilyeneket,barátnőm akarom elrettenteni tőle ,mert ő éjjel-nappal párizsit enne, ha lehetne..
pfejj :D:D
de azért köszi! :)
aki tud még részletesebben vagy esetleg képekkel videókkal is szolgálni az írjon még! :]
Ez ugyan virsli , de a párizsi ugyanez :
De biztos vagy abban , hogy el akarod riasztani a barátnődet tőle ? Ha ő azt szereti , akkor miért ne ehetné ? Te minden ételt szeretsz , vagy van olyan ami a barátnőd nem kedvel , és akkor ő is elriasszon tőle téged ?
jajj, most ne állítsatok be gonosznak:D
ez vicc az egész, csak húzzuk egymás agyát.. :)
persze hogy jobb mintha egész nap csipszet enne.. engem igazából nem zavar h ezt eszi,komolyan mondom. Csak megakarom neki mutatni,hogy mit eszik:D mert nem hiszi el,hogy milyen dolgok vannak benne.
Poénból csinálom. :) meg ő is poénra veszi. Meg kíváncsiak vagyunk,hogy igazából miből is áll.
Rosszul fogalmaztam az előbb,nem akarom elrettenteni...!:D:)
köszi a válaszokat! ha valaki tud még valamit,akkor jöhet a komi.. :))
Na jó , megbocsájtok te kegyetlen ember ! Ezt mutasd meg neki !
óó, megtisztelő..:D:D
köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!