Mennyire baj, ha olívaolaj helyett napraforgó olajat teszek a salátába?
Figyelt kérdés
Sajnos nincs itthon olívaolajam. Elrontanám a sima étolajjal? Egyáltalán érződni fog rajta?2015. jún. 5. 10:52
1/5 anonim válasza:
Most akkor étolaj, vagy hidegen sajtolt napraforgóolaj? Mert az utóbbi még elmegy, az előbbit semmiképp ne tedd bele a hexántartalma miatt.
Persze, érződni fog rajta, nem lesz olyan finom, étolajjal meg egyenesen ehetetlen.
2/5 anonim válasza:
A hidegen sajtolt elég rossz ízű, inkább a másik olajat tedd bele.
3/5 anonim válasza:
Más lesz az íze. Vegyél ki egy kis darabkát a salátából, vagy tépj le egy fél saláta levelet és próbáld ki az étolajjal, ha ízlik neked, akkor edd úgy, bajod nem lesz tőle szerintem.
4/5 anonim válasza:
Enyhe szotyi ízt fogsz érezni! Nyugodtan tedd bele! A majonéz is finomított napraforgóolajból készül
5/5 anonim válasza:
Nem tenném bele, inkább ha van otthon joghurt azzal öntsd nyakon a zöldségeket. Egyébként meg egyszerű. Csináld meg egy kistányérban és kóstold meg a mosogató fölött. Ha zöld és olajos lesz a mosogató majd sürgős fogmoshatnékod támadt akkor ne tedd bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!