Olívaolaj helyett lehet normális napraforgó olajat keni a hajvégekre?
Figyelt kérdés
Olíva olajat szoktam tenni a hajam végére és rajtahagyom a következő hajmosásig, de most nincs és nem is fogunk venni, és azt mondták, hogy tegyek rá akkor ilyen normális olajat, de nem tudom, hogy ez milyen lenne...2010. júl. 16. 10:07
1/8 anonim válasza:
Nem az számít,hogy milyen olaj,hanem,hogy milyen hatóanyag van benne,az olíva nem véletlenül egészségesebb,mint a sima olaj,szerintem ne tedd rá.
2/8 anonim válasza:
Nem lesz tőle baja, nyugodtan tedd rá.
3/8 anonim válasza:
De használni sem fog úgy,mint az olíva,mivel nincsenek benne vitaminok.
4/8 A kérdező kommentje:
Szárazság miatt kell rá, mert nagyon száraz.
2010. júl. 16. 14:16
5/8 anonim válasza:
Akarmilyen olajat tehetsz ra, meg vajat is, nem lesz semmi baja a hajadnak.
6/8 A kérdező kommentje:
Azért vajat nem :)
2010. júl. 16. 16:29
7/8 anonim válasza:
Az olívaolajat sem a vitaminok miatt használják, mivel a haj nem tudja felvenni a vitaminokat, mert elhalt szaru. A szárazságra pedig szinte mindegy milyen olajat raksz.
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor tehát a normális olaj is használna, ha csak így napközben rákennék kicsit a végére?
2010. júl. 17. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!