Bőrproblámák,23 évesen, ez normális? Nektek hogy volt? Lehet lelki eredetű?
Figyelt kérdés
Pattanásaim, és mitesszereim is vannak még mindig... Utálom őket... Nagy, bőr alatti is kijön néha-néha. Nem kellett volna már elmúlniuk? Lány vagyok amugy.2011. szept. 25. 16:04
1/7 anonim válasza:
Nekem 20 évesen vannak még mindig, hormonprobléma lehet, kaptam rá fogamzásgátlót, elvileg 2 hónap múlva elmúlik... Nem tudom te szedsz-e ilyet, de érdemes megnézetni nőgyógyásszal meg bőrgyógyásszal is...
2/7 A kérdező kommentje:
Ne már hormonprobléma... Fogamzásgátlót sose szedtem, nem is szeretnék... Barátnőmnek felborította a hormonháztartását, aztán az miatt kellett kezelni.
2011. szept. 25. 16:13
3/7 anonim válasza:
Szia, én 22 éves vagyok és nekem is elég sok és mély pattanàsom van, az elöttem szolo mar irta, hogy hormonproblema is lehet a hatterbe, nekem pcos-em van es attol van, a fogamzasgatlo csak a tuneteket enyhiti de attol meg az alapproblema megmarad sajnos.
4/7 A kérdező kommentje:
Ám köszi a tippet, csak tényleg nem szeretek ilyen mesterséges módszerekkel próbálkozni.
2011. szept. 25. 16:14
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor marad igy, ahogy van, mit csináljak. Ez jutott.
2011. szept. 25. 16:16
6/7 anonim válasza:
Màsodik vàlaszolo vagyok, a mestruaciod rendszeres? Lehet, hogy csak egy kis dieta kellene, cukormentes, az is eleg sokat segit es igyal jo sok vizet.
7/7 anonim válasza:
Ja igen nekem akkor is több van mikor több cukrot eszem (de alapból nem eszem olyan sokat, tehát nem ez a fő oka), szóval megpróbálhatod a diétát is.. De dokihoz azért érdemes elmenni, valószínű többet tud mondani mint itt pár ember látatlanban... Aztán nem muszáj tablettát szedned, de lehet tök más oka van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!