Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A rántott csirkemell vagy a...

A rántott csirkemell vagy a rántott hús a finomabb?

Figyelt kérdés

2015. jún. 2. 18:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
29%
Le lettem pontozva, mert azt mondtam, hogy a csirkemell száraz. Akkor is az marad, ha lepontozol. Attól mert valaki azt mondja a kékre, hogy zöld, attól még nem lesz zöld.
2015. jún. 4. 16:18
 22/27 anonim ***** válasza:
83%

A csirkemell tényleg sovány, de anyámnak elég finomra sikerült rántani, tejben áztatás után, pedig ha valamit ki nem állhatok, az a csirkemell...

A rántott hús sokféle lehet s az ember ízlése és a hús fajtája és minősége dönti el, hogy finom-e.

2015. okt. 28. 23:36
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kettő ugyanazt jelenti.
2017. febr. 15. 22:04
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Az mondja a csirkemellre hogy száraz aki nem tudja elkészíteni. Se rántott húsként, se serpenyőben, se sütőben való elkészítésnél nem kell hogy száraz legyen, csak tudni kell a praktikákat.
2017. febr. 16. 08:10
 25/27 anonim válasza:
100%
Rántva a filézett pipicombot, vagy a szűzpecsenyét szeretem. Egyszerűen finomabb. Ettől még szeretem a mellet, de inkább grillen, nyakonöntve egy jó sajtos, kapros, vagy fokhagymás mártással. Esetleg bbq szósszal, a tetején pirított hagymával.
2022. dec. 7. 06:23
 26/27 anonim ***** válasza:
51%
Sertéstarja rántva, na az az igazi!:) Tény, hogy nem kalóriaszámolgatós anorexiásoknak való...
2023. júl. 19. 21:27
 27/27 anonim ***** válasza:
78%
Mindenki mas. En mar nem birom emeszteni a csirkehust, hiaba egeszseges elvileg. A sertes kompatibilis velem. Ha nen mocsingos, nem zsiros, akkor rantott serteshus!
2023. júl. 20. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!