A rántott csirkemell vagy a rántott hús a finomabb?
Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 18:10
21/27 anonim válasza:
Le lettem pontozva, mert azt mondtam, hogy a csirkemell száraz. Akkor is az marad, ha lepontozol. Attól mert valaki azt mondja a kékre, hogy zöld, attól még nem lesz zöld.
22/27 anonim válasza:
A csirkemell tényleg sovány, de anyámnak elég finomra sikerült rántani, tejben áztatás után, pedig ha valamit ki nem állhatok, az a csirkemell...
A rántott hús sokféle lehet s az ember ízlése és a hús fajtája és minősége dönti el, hogy finom-e.
24/27 anonim válasza:
Az mondja a csirkemellre hogy száraz aki nem tudja elkészíteni. Se rántott húsként, se serpenyőben, se sütőben való elkészítésnél nem kell hogy száraz legyen, csak tudni kell a praktikákat.
25/27 anonim válasza:
Rántva a filézett pipicombot, vagy a szűzpecsenyét szeretem. Egyszerűen finomabb. Ettől még szeretem a mellet, de inkább grillen, nyakonöntve egy jó sajtos, kapros, vagy fokhagymás mártással. Esetleg bbq szósszal, a tetején pirított hagymával.
26/27 anonim válasza:
Sertéstarja rántva, na az az igazi!:) Tény, hogy nem kalóriaszámolgatós anorexiásoknak való...
27/27 anonim válasza:
Mindenki mas. En mar nem birom emeszteni a csirkehust, hiaba egeszseges elvileg. A sertes kompatibilis velem. Ha nen mocsingos, nem zsiros, akkor rantott serteshus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!