A rántott csirkemell vagy a rántott hús a finomabb?
Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 18:10
11/27 anonim válasza:
Milyen jó, hogy csak annak ment a zöldkéz, aki a csirkemellet szereti jobban. Szólhattál volna az elején, hazudtam volna. Ennek is sok értelme volt.... :S
12/27 anonim válasza:
A csirkemell a legrosszabb, bár rántva meglehet enni. Rántva csirkecomb, vagy karaj a legjobb.
13/27 anonim válasza:
Újkori divat ez a csirkemellmánia. Sokaknak csak az az egyetlen hús amit megesznek ,főleg a nők finnyáznak mindenre ami nem pipicici.A fogyisok meg a gyúrósok miatt terjedt el, amúgy az egész.
Egyébként gasztronomiailag sehol nincs egy jól elkészített marha vagy disznóhúshoz képest. Rántva elég vacak, valami szósszal -szafttal keverve még ehető ,egyébként tipikus nyögvenyelős hús.
14/27 anonim válasza:
Én sokszor csinálok csirkéből is, és egy ideig fokhagymás vagy sima tejben áztatom előtte, akkor nem lesz száraz. Semmi féle rántott húst nem vetek meg!
15/27 anonim válasza:
Igaza van a 13.-asnak. Azóta terjedt el a csirkemell, amióta nem egész csirkét árulnak csak, hanem bontva is. Mivel a mellett alig vette valaki, mert száraz, nyögvenyelős, kitalálták hogy az a legegészségesebb. Aki csak rántott csirkemellet evett, az nem evett még jó rántott húst.
16/27 anonim válasza:
A rántott húsban benne van a rántott csirkemell és kismillió más verzió is... Bár nekem a rántott hús leginkább a disznót jelentette.
Egyiket sem szeretem. A disznót igen, de sütve. A csirkemell az, amit nem ennék meg soha.
17/27 anonim válasza:
A rántott csirkemell az rántott hús. Mi a finomabb? A lekváros kenyér, vagy a kenyér lekvárral kenve?
18/27 anonim válasza:
A rántotthús sertésből az igazi. Leginkább karajból. A rántott csirkemell száraz, azt inkább pácolva kisütni érdemes. Szerintem.
19/27 anonim válasza:
Jaj, anyukám is ilyen! Alapvetően karajból készíti a rántott húst, de néha csinál mellé pár szelet csirkét is. Olyankor mindig azt mondja: "Ez itt a hús, az pedig a csirke!" :D
20/27 anonim válasza:
A csirkemell nekem is száraz. Általában a finnyások kedvence.
A legjobb borjúból (borjúbécsi), de sertéskarajból vagy szűzpecsenyéből is kiváló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!