A teák minden jótékony hatásukat elvesztik cukorral fogyasztva?
Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 17:51
1/4 anonim válasza:
Honnan veszel ilyen képtelenséget? A tea anyagai nem lépnek rakcióba a cukorral.
2/4 anonim válasza:
A tea ugyanúgy hat cukottal is, mint anélkül, csak nem jó sok cukros italt fogyasztani - ez az egyetlen oka, hogy cukor nélkül ajánlják (meg még az, hogy magában intenzivebb az eredeti ize.)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem az a problémám, hogy egy teát sem tudok cukor nélkül meginni.
2010. febr. 27. 09:42
4/4 anonim válasza:
Egyes teakat (valodiakrol van szo!!!) kifelyezetten cukros vizzel kell forrazni (es nem fozni!!!),hogy a benne levo iz-aroma-hato anyagok jobban kioldodjanak! Termeszetesen frissen keszitve kell fogyasztani, mert a feketeKV-hoz hasonloan 10-15 perc mulva rengeteg illo aromaanyag parolog el belole!!! Nagyon sok helyen fogyasztottam teat a volt Szovjetunioban, ahol a teaivas kulturaja a japanokehoz hasonloan igen magas szintu. Egeszsegedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!